BMW 630I Coupe furat din Elveţia, găsit la Vaslui

Data publicării:
bmw 630i coupe

Şoferul maşinii la care era ataşată platforma a povestit că a cumpărat maşina fără să ştie că este furată. Bărbatul de 26 de ani s-a ales însă cu dosar penal pentru furt.

Tot luni seară, o altă maşină, de data aceasta o Skoda Superb dată în căutare în Germania, a fost descoperită în vama Albiţa. Autoturismul, fabricat în 2014, înmatriculat în Germania, era condus de cetăţeanul român Oleg C., de 39 de ani, care era însoţit de Tatiana I., în varstă de 37 ani, cetăţean R. Moldova.

La control, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul aparţine unei firme de inchirieri auto din Germania. Ei au contactat firma şi au primit confirmarea că maşina fusese închiriată legal de Tatiana I., dar nu avea dreptul să părăsească teritoriul Germaniei. Poliţiştii au făcut o plangere la autorităţile germane, care la scurt timp au emis o alertă pentru autoturismul in cauză, ca fiind bun căutat in vederea confiscării.

“În legătură cu cele constatate, Tatiana I. a declarat că, în data de 18.10.2014, dorind să se deplaseze în Republica Moldova, împreună cu fratele său, cetăţeanul român C. Oleg, a închiriat autoturismul în cauză. Aceasta a mai adăugat că nu avea cunoştinţă despre faptul că nu au dreptul de a părăsi teritoriul Germaniei,” au declarat reprezentanţii Poliţiei de Frontieră Vaslui.

Şi în acest caz, poliţiştii au întocmit dosar penal. Atât autoturismul BMW 630I Coupe, cât şi Skoda Superb, în valoare totală de 250.000 lei, au rămas la poliţişti până la finalizarea cercetărilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri