Buchete tricolore pentru Ziua Națională. Florile din hârtie creponată le imită perfect pe cele naturale

Data publicării:
atelier flori de hartie

La Iași, în cadrul unui atelier, cu mic, cu mare, participanții au învățat cum să dea viață hârtiei creponate. Și nu în orice fel, ci sub formă de flori tradiționale în culorile steagului național. Procesul este unul îndelungat, însă cu multă răbdare și pasiune hârtia capătă formă.

"Am învățat să fac floarea soarelui și mi-a plăcut foarte mult. Mie îmi place foarte mult și nu am mai lucrat niciodată."

"Am vrut să învăț cum să fac niște flori ca să pot să le am amintire. Am făcut din carton, am făcut din cânepă și din niște mărgele," au spus copiii care au participat la atelier.

Părinții au fost cei mai încântați deoarece în acest mod pot petrece timp cu cei mici și învață lucruri noi, iar copii se gândesc deja cum să facă o afacere.

Discuție Alina Dan și participanți:
"- Tu ce te-ai gândit să faci cu floricica?
- Vreau să o vând pe mulți mulți bani.
- Am înțeles! Avem aici un antreprenor de mic."

"Apropiindu-se 1 decembrie e frumos să fim un pic mai patrioți și să creăm ceva cu culorile drapelului nostru," a spus un părinte.

Alina Dan, designer floral: "Pentru mine o reprezintă o relaxare totală și o binecuvântare faptul că pot să îmi folosesc mâinile și să dau viață, să zic, dintr-o bucată de hârtie banală, să dau viață și să realizez o floare."

Un buchet de flori din hârtie creponată poate ajunge să coste între 250 și 500 de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri