Cele mai accesate ştiri ale săptămânii

Data publicării:
TOP SITE

LOCUL I - Expoziţie de plante exotice la Grădina Botanică

Cea mai accesată ştire a săptămânii pe digi24.ro/iasi este despre cea mai bogată colecţie de flori exotice care poate fi văzută în România. Zeci de soiuri de camelii şi azalee cu o înălţime deosebită, de peste doi metri şi jumătate, begonii, maranta şi cactuşi pot fi admirate şi fotografiate la Grădina Botanică din Iaşi.

LOCUL II - Autoutilitară burduşită cu ţigări de contrabandă

Poliţiştii de frontieră din Bivolari au descoperit peste 6.000 de pachete de ţigări de contrabandă ascunse într-o autoutilitară. Marfa, de provenienţă Republica Moldova, era transportată de doi bărbaţi din Iaşi. Ştirea se află pe locul doi între cele mai accesate ştiri.

LOCUL III - Măsuri pentru prevenirea inundaţiilor

Pe locul trei se află un articol despre proiectul în valoare de 60 de milioane de euro prin care se va reduce riscul de inundaţii pe râurile Siret, Prut şi Bârlad. Prin sistemul implementat la nivel naţional, siguranţa construcţiilor hidrotehnice va fi sporită cu ajutorul unor senzori, iar populaţia din zonele de risc va avea acces în timp real la informaţii despre creşterea debitelor de pe râuri.

LOCUL IV - Planuri de scumpire a gigacaloriei

La Iași, prețul gigacaloriei s-ar putea dubla până în anul 2028, indică o proiecție a unui plan tarifar pe care societatea de termoficare l-a propus pentru următorii 13 ani. Articolul s-a clasat pe locul patru în topul celor mai accesate știri de pe digi24.ro/iasi.

LOCUL V - Contractul dintre Florin Prunea și FRF a fost suspendat

Pe locul cinci intre cele mai accesate articole de pe digi24.ro/iasi se află o ştire din sport. Contractul dintre Florin Prunea și FRF a fost suspendat. Reîncadrarea președintelui CSMS Iași în funcția de director al Departamentului de Relații Internaționale al Federației a fost amânată până pe 17 iulie.

Intrați pe digi24.ro/iasi să aflați cele mai noi informaţii din regiunea Moldovei. Stați la curent cu ştirile de ultimă oră și pe facebook.com/Digi24Iasi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri