Cele mai accesate stiri de pe digi24.ro

Data publicării:
COPERTA TOP STIRI

LOCUL I - Povestea unui învingător

În ultima săptămână, pe locul întâi în topul celor mai accesate știri pe site-ul digi24.ro/iasi s-a aflat un exemplu de voință și curaj la Iași. Un tânăr, imobilizat în scaun cu rotile, și-a învins condiția și este astăzi un absolvent de succes al Universității Agronomice. Peste 500 de utilizatori au apăsat butonul „îmi place" atașat la această știre.

LOCUL II - Mână de la mână pentru dispensar

Știrea despre cei trei mii de locuitori din locatitatea ieșeană Glodenii Gândului care au pus mână de la mână și au construit propriul dispensar, se află pe locul 2 în top, și a primit aprecieri din partea a peste 300 de cititori.

LOCUL III - Premieră națională la Iași

Cei care au accesat site-ul digi24.ro/iasi au fost interesați de premiera națională de la Iași, unde se produce…piele artificială! Specialiştii speră ca în următorii doi ani, pielea fabricată în eprubete să fie folosită în cazul pacienţilor cu arsuri și spun că, în acest mod, vor fi înjumătăţite costurile intervenţiilor chirurgicale.

LOCUL IV - Ghid de supraviețuire departe de casă 

Cititorii nostri au fost curiosi să afle și să vadă ce conține cartea-ghid pentru tinerii care vor să studieze în străinătate. Singura publicație editorială, pe această temă, din România, aparține unei ieșence, de profesie jurnalist și cu peste 10 ani de experiență în comunicare și strategie de afaceri.

LOCUL V - Revoltă la Pungești

Pe locul cinci se află știrea despre revolta de la Pungești, transmisă în exclusivitate de Digi24. Totul s-a întâmplat luni noapte, când 10 camioane încărcate cu părţi componente ale sondei ce urmează să foreze în căutare de gaze de şist, au ajuns la Vaslui. Oamenii din zonă au aruncat cu pietre în camioane şi au aprins un foc din paie, în semn de protest.

Fiți alături de noi și pe facebook, la adresa facebook.com/Digi24Iasi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri