Cele mai accesate ştiri de pe digi24.ro/iasi

Data publicării:
COPERTA TOP SITE

LOCUL I - Spectacol pe două roţi, în Suceava

În ultima săptămână, pe locul întâi în topul celor mai accesate știri pe site-ul digi24.ro/iasi s-a aflat Festivalul de Hard Enduro de la Suceava. Peste 100 de motocicliști din țară dar și din străinătate au făcut spectacol pe două roți pe un traseu montan dificil, la Prisaca Dornei.

LOCUL II - Gara Internaţională Nicolina, o amintire 

Pe locul doi se află un exemplu de nepăsare a autorităţilor. Gara Internaţională Nicolina din Iaşi a ajuns într-o stare deplorabilă după ce birourile vamale care funcţionau aici au fost mutate în Vama Ungheni. Clădirea, care pare a fi abandonată, oferă acum o imagine dezolantă.

LOCUL III - La drum, cu maşina defectă

Pericol pe străzile din Iaşi! 15 % dintre maşinile verificate în trafic de Registrul Auto Român şi poliţiştii de la Rutieră au probleme tehnice, defecţiuni la sistemele de iluminat, de semnalizare sau chiar la frânare. Ştirea se află pe locul 3 în topul celor mai accesate ştiri de pe digi24.ro/iasi.

LOCUL IV - Chetă pentru condiţii mai bune 

Chetă făcută de oamenii unui sat pentru modernizarea şcolii - este articolul care s-a clasat pe locul patru. Sătui să aştepte în van ajutor de la stat, localnicii unei comune din Iaşi au adunat bani şi materiale pentru a construi un grup sanitar în şcoala din localitate, astfel încât unitatea să primească autorizație de funcționare de la Direcția de Sănătate Publică.

LOCUL V - Controale în pieţele din Iaşi

Pe locul cinci se află inspecţia făcută de reprezentanţii DSP în pieţele din Iaşi în ziua cea mai călduroasă din an. Inspectorii au descoperit că unii dintre comercianţi ţineau brânzeturi la temperaturi ce depăşeau 35 de grade Celsius. Vânzătorii au motivat că piaţa nu oferă spaţii suficiente pentru refrigerare.

Vedeți ce decizie au luat inspectorii pentru a împiedica vânzarea de brânzeturi ţinute în căldură intrând pe site-ul digi24.ro/iasi.

Fiți alături de noi și pe facebook, la adresa facebook.com/Digi24Iasi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri