Cele mai accesate știri pe digi24.ro/iasi

Data publicării:
TOP SITE

LOCUL I - Studenții ieșeni, cei mai buni la matematică

În ultima săptămână, pe locul întâi în topul celor mai accesate știri pe site-ul digi24.ro/iasi s-au aflat studenții care au clasat România pe locul I la Olimpiada Internațională de Matematică. Aproximativ o mie de cititori au apăsat butonul „îmi place" atașat la această știre. Și Cupa pentru locul I absolut la individual a rămas tot în România, fiind câştigată de studentul Eduard Valentin Curcă de la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi.

LOCUL II - „Revelația anului", în Spania

Pe locul doi se află succesul înregistrat de actrița ieșeană Olimpia Melinte în Spania. Tânăra a câștigat marele premiu al Uniunii Actorilor din Peninsula iberică la categoria „Revelația anului" pentru dublul rol interpretat în filmul "Canibal", regizat de Manuel Martin Cuenca. Știrea a fost apreciată cu „îmi place" de peste 200 de cititori ai site-ului digi24.ro/iasi.

LOCUL III - Noroi, în loc de paradis verde 

Pe locul trei se află reportajul filmat într-un nou cartier rezidențial nou aflat la periferia Iașiului, acolo unde oamenii și-au cumpărat vile și apartamente luxoase dar sunt înconjurați de mizerie. Străzile sunt, de fapt, ulițe pline de noroi, iar gunoiul este ridicat o dată pe lună.

LOCUL IV - „Casă" nouă pentru copiii abandonați de părinți

Un cămin mai bun pentru copiii abandonați, realizat din donații este articolul care s-a clasat pe locul patru în topul celor mai accesate știri. Șase mii de euro este suma strânsă în urma unui concert caritabil. Iar din acești bani, s-a făcut o cameră de joacă dotată cu jucării şi cu jocuri pentru 60 de copii aflați în grija statului.

LOCUL V - Moaștele, la control

Pe locul cinci se află inițiativa Patriarhiei de a crea „Catalogul sfintelor moaște" a atras atenția cititorilor noștri. Decizia este sprijinită și de reprezentanți ai Catedralei Mitropolitane Iași, care explică și cum pot fi diferențiate moaștele de osemintele comune. Vedeți explicațiile în articol.

Fiți alături de noi și pe facebook, la adresa facebook.com/Digi24Iasi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri