Concurs în condiţii extreme. Iubitorii de off road s-au întrecut la Vatra Dornei

Data publicării:
OFF ROAD 1

Munţii din jurul Dornei au devenit o scenă de spectacol pentru pasionaţii de off road. Zeci de maşini de teren s-au aliniat la linia de start.

Liviu Iernean, organizator: "un traseu de 67,5 kilometri, în practica noastră putem să-l încadrăm într-o categorie destul de ridicată ca și dificultate fiind relieful de așa natură."

Şoferi din toată ţara au venit să îşi arate talentul în ale condusului în condiţii dificile. Unii şi-au testat forţele pentru prima dată.

"E prima oară când sunt într-o asemenea competiție, e prima mea experiență și sunt bucuroasă că sunt aici. Adrenalina e pentru oricine, și pentru femei și pentru bărbați."

"Traseul e de un grad de dificultate mediu, nu e nimic extraordinar doar mai mult de plăcere, suntem la clasa soft, lumea se bucură de priveliști frumoase și de atmosferă frumoasă."

Cea mai spectaculoasă parte a fost finalul competiției care a cuprins o secțiune specială cu obstacole.

"Extraordinar de frumos traseul!"

"Sunt pentru prima dată copilot, cred că a fost maxim traseul, foarte multă adrenalină și cred că speciala a spus totul."

Cum concursul s-a bucurat de mare interes, organizatorii deja se gândesc la surprizele pe care le vor pregăti pentru ediţiile viitoare.



Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri