Consilierii liberali cer înfiinţarea unei comisii de anchetare a Poliţiei Locale Iaşi

Data publicării:
MASINI POLITIA LOCALA

Liviu Hliboceanu se află sub control judiciar şi de aceea nu poate reveni la conducerea poliţiei locale Iaşi. În momentul de faţă, acesta figurează în concediu fără plată. Este o situaţie în privinţa căreia primarul interimar Mihai Chirica spune că va cere o lămurire. Acesta susţine că în prezent trebuie reparată imaginea instituţiei, care a avut mult de suferit ca urmare a anchetei procurorilor direcţiei naţionale anticorupţie.

"Nu putem lua fiecare ședință și să-i transformăm în supraveghetori de nu știu ce, să ducem în desuetudine întreaga activitate. Da, a fost rău a fost îndepărtat, lucrurile s-au schimbat în componența organigramei de acolo. Mai sunt lucruri care trebuie făcute și s-a discutat foarte mult cazul lui Ciobanu Adrian," a spus Mihai Chirica, primar interimar al municipiului Iași.

Cei nemulţumiţi de deciziile luate în cadrul consiliului local sunt aleşii din opoziţie. Aceştia au cerut înfiinţarea unei comisii de anchetă care să scoată la suprafaţă neregulile din Poliţia Locală iaşi.

Marius Dangă, consilier local PNL Iași: "acest oraș a fost lovit de un scandal imens care ține de poliția locală, aflăm că perioada de cercetare a fost extinsă la o perioadă mai lungă în urmă și ține tot de poliția locală. Și, cu vehemență, în continuare, grupul PSD nu dorește să facem această analiză. Dar înființează posturi în plus la Poliția Locală."

Dezbaterea privind înfiinţarea comisiei de anchetă va fi realuată la viitoarea şedinţă de consiliu local.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri