Fiul fostului primar de Botoşani, anchetat de poliţie. Tânărul este suspectat de consum de substanţe interzise

Data publicării:
fiu primar

Cosmin Flutur a fost ridicat de polițiștii de la Rutieră după ce a lovit cu maşina personală un alt autoturism, staționat la semafor. Accidentul s-a produs în jurul orei 10, pe bulevardul Independenței, din centrul Iaşiului. Șoferul mașinii lovite a alertat poliția după ce a observat că tânărul avea un comportament straniu şi nu putea vorbi coerent.

”El a dat să se ducă, am crezut că fuge și am sunat la 112 și a venit poliția. El se clătina și l-au luat ca să îl ducă la spital. La spital, după cum zic polițiștii, au găsit ceva, o substanță. - Asta în mașină? - Nu, în mașină au găsit altceva, o țigară. - Și care e bănuiala? - Că ar fi droguri,” povestește Constantin Croitoru, șoferul mașinii lovite.

Poliţiştii de la Rutieră l-au testat alcoolscopic pe fiul fostului primar de Botoșani, iar rezultatul a arătat că nu consumase băuturi alcoolice. Agenţii au verificat şi maşina tânărului.

Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iași: ”În urma controlului autovehicolului a fost găsită o țigară care a fost trimisă la expertiză. În cauză a fost întocmit un dosar penal iar cercetările continuă pentru a se stabili situația de fapt.”

”Persoana adusă de către poliție a fost evaluată clinic și s-au recoltat probe biologice, conform procedurii legale, iar aceste probe au fost predate poliției, care le-au dus la medicina legală,” a declarat Diana Cimpoeșu, coordonator UPU la Spitalul "Sf. Spiridon".

Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale. Ambii șoferi au fost duși la audieri, la sediul Poliției Rutiere. Cosmin Flutur a vrut să dea declaraţii numai în prezenţa unui avocat. Tânărul a susţinut în permanenţă că nu a consumat substanțe interzise.

Polițiștii îl cercetează acum pe adolescent pentru deținere și consum de substanțe interzise. Autoturismul său va rămâne la sediul Poliţiei până la finalizarea anchetei. Rezultatele probelor biologice vor sosi la sfârșitul săptămânii. Până atunci, Cosmin Flutur va fi cercetat în libertate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri