FOTBAL. Contre între Prunea și Chirilă. Ionuț Chirilă: Puteam salva echipa de la retrogradare

Data publicării:
PRUNEA DECLARATIIII

Florin Prunea, președinte CSMS Iași: ”În momentul când a fost adus un antrenor a rupt echipa din toate punctele de vedere și în ceea ce privește fizic și în ceea ce privește vestiarul. - Ionuț Chirilă, da? - Un antrenor.”

Ionuț Chirilă a răspuns acuzațiilor, referindu-se și la jucătorii pe care i-a adus la Iași: ”Este o copilărie să se spună că aducerea unor jucători destabilizează un vestiar. Nu, aducerea unor jucători creează competiție.”

Chirilă crede că principala vină a compromiterii obiectivului o poartă conducătorii clubului, care nu au avut răbdare: ”Am plecat la o muncă foarte serioasă şi cu siguranţă aş fi reuşit fără probleme şi ştiu forţa campionatului nostru, să salvez această echipă de la retrogradare, dar aveam nevoie de ceva mai mult timp decât trei săptămâni.”

Ionuț Chirilă a fost numit în funcția de antrenor al CSMS Iași pe 28 august, în locul lui Marius Lăcătuș, iar pe 9 octombrie a fost demis. În această perioadă, gruparea moldavă a obținut un singur punct în 5 meciuri disputate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri