Hram la mănăstirea Hadâmbu. Credincioşi din toată ţara au participat la slujba religioasă

Data publicării:
PELERINI HADAMBU

Curtea în care a avut loc slujba de liturghie a fost neîncăpătoare pentru pelerinii care au ajuns la Mănăstirea Hadâmbu. Au venit de la sute de kilometri pentru a se ruga, iar mulţi dintre ei au ajuns încă de ieri seară. Echipaţi cu haine groase şi pături, oamenii şi-au petrecut noaptea în curte dar şi în biserică.

"Suntem din Maramureş, din Borşa. Am făcut vreo 500 de kilometri, cam atât e de la aAramureş şi venim cel puţin de două ori pe an că ne ajută Maica Domnului."

"Făcătoare de minuni. Atât ştim şi multă lume s-a îndreptat, a folosit. Avem copiii, avem nepoţi mai bolnavi şi ne rugăm ca să se facă sănătoşi. Am trecut aseară şi am stat la rugăciune aici."

"Suntem un grup de 20 persoane, venim de 17 ani aici. Am venit pentru a ne închina la icoana Maicii Domnului, făcătoare de minuni. Suntem din comuna Iaslovăţ, judeţul Suceava," au spus pelerinii.

Cu busuioc şi flori în mână şi îmbrăcaţi în straie de sărbătoare, credincioşii au aşteptat să se închine la icoana Maicii Domnului. Şi-au pierdut apoi răbdarea când a venit momentul împărţirii porţiilor cu mâncare. 3.400 de porţii de ciorbă, sarmale şi peşte au fost pregătite pentru anul acesta.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri