IAŞI. Concurs de căţărat în copaci, la Ciric. Cei mai rapizi concurenţi au primit premii în bani

Data publicării:
CONCURS CATARAT

După ce au ascultat instrucțiunile, părinții micilor cățărători au urmărit pas cu pas traseul, încântaţi să-i vadă pe cei mici  în competiţie: "Este grozav, este foarte bun. Îi ajută pe copii să prindă curaj, să câştige încredere în ei şi să îşi dezvolte abilităţile de autocontrol şi de stăpânire de sine."

Încântați de aventura ce îi așteaptă, participanții, majoritatea sub 14 ani, s-au distrat de minune când au primit echipamentul şi nu au ţinut cont că este un concurs contra cronometru.

Buna dispoziție a copiilor i-a făcut și pe cei mai mari să se înscrie. Bineînțeles aceștia au făcut cel mai greu traseu.

Concursul, cu scop educativ, a fost organizat cu prilejul Sărbătorilor Iaşului.  "Ne dorim ca ieşenii să afle că pot petrece minute de relaxare, dar care pot să facă şi mişcare şi să se antreneze fizic, aici, la Ciric," a explicat Anca Zota, organizator al concursului. 

La sfârșit, toți participanții au plecat cu o diplomă, iar cel mai rapid cățărător a primit și 300 de lei. La premiul doi și trei, câștigătorii au primit câte 200, respectiv o sută de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri