IAŞI. Începe redistribuirea alimentelor de la Uniunea Europeană

Data publicării:
ALIMENTE UE

Pachetele cu produse alimentare cântăresc aproximativ 13 kilograme şi includ 3 pungi de fâină de grâu, trei pungi de mălai, o pungă de paste făinoase, două sticle de ulei, două pungi de zahăr, 4 conserve cu carne de porc, 3 conserve de carne de vită în suc propriu şi 5 conserve de pate de ficat.

Beneficiari ai acestor tipuri de alimente sunt familiile şi persoanele singure cu venit minim garantat, familiile beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei, şomerii cu indemnizaţie de şomaj de până la 400 lei, sau care nu beneficiază de indemnizaţie de şomaj, pensionarii cu venit sub 400 lei/lună, pensionarii cu indemnizaţia socială, al căror venit se află sub 400 lei/lună, persoanele cu handicap grav şi accentuat. În toate cazurile este vorba despre persoane al căror venit cumulat se află sub 400 lei/lună.

Distribuirea alimentelor se va face pe baza actului de identitate în original şi a completării unei cereri şi declaraţii privind apartenenţa la unul dintre grupurile de beneficiari menţionate mai sus.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri