IAŞI. Opt candidați pe loc la titularizare

Data publicării:
profesori titularizare

Imediat după anunțarea subiectelor, 37 de candidaţi au ieșit din sală pentru că cerințele li s-au părut mult prea grele. Și dintre cei care au susţinut proba, mulți s-au plâns că examenul li s-a părut dificil: "Nu mă aşteptam să dea atât de multe probleme şi am făcut dar nu prea..." "A fost foarte mult în comparaţie cu ceilalţi ani. - Mai multe subiecte sau mai mult de rezolvat? - Mai mult de rezolvat. - Câte pagini aţi scris? - 14."

Cei mai optimiști s-au arătat candidații care s-au înscris la titularizare pentru prima dată: "Nişte subiecte de bun simţ au fost făcute frumos chiar foarte liber şi deloc greoaie. Deci dacă învăţai se puteau aplica frumos noţiunile învăţate." 

Examenul profesorilor nu a fost lipsit de incidente. Sabina Manea, purtător de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Iaşi: "Un singur candidat a fost eliminat din examen chiar în ultima jumătate de oră. Telefonul i-a sunat în timp ce redacta teza." 

Pentru un post permanent în învăţământ, candidaţii trebuie să obţină cel puţin nota 7. Altfel, rămân suplinitori. Rezultatele examenului vor fi afişate pe 25 iulie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri