IAŞI. Vânzări slabe la debutul Târgului de Crăciun

Data publicării:
targ de iarna iasi

Târgul de iarnă nu a atras, încă, foarte mulți ieșeni pe pietonalul Ștefan cel Mare și Sfânt. Comercianții au expus cele mai atractive produse și au anunțat și prețuri promoționale. Cu toate acestea, în cele două zile de week-end, nu au avut foarte multe încasări. Singurii care sunt siguri că vor scoate profit sunt producătorii de produse tradiționale.

" - Cum merg vânzările la târgul de iarnă? - Așteptăm să fie, pentru că produsele mele sunt de sezon și sperăm că o să fie și vânzare. Depinde de blăniță și 100 de lei, nu-s prețuri mari. - Mai și negociați? - Sigur, sigur, marfa noastră e tot timpul negociabilă, producătorul știe să lase."

"E destul de slab, că e perioadă de criză. Ca după criză prețul, preț de criză, nu? Asta e!"

" - Sunteți mulțumit de vânzarea din această perioadă? - E bine, nu putem spune nu. Se simte că vin Sărbătorile. Sigur, cred că cea mai bogată masă e de sărbătorile Crăciunului."

Ieșenii, în schimb, spun că vor face cumpărături, dar în preajma Crăciunului. Cei care au vizitat căsuțele amplasate în centrul orașului spun că au pus ochii deja pe câteva obiecte și că le vor cumpăra pentru a le dărui de sărbători.

" - Cum vi se par produsele? - Deocamdată nu pot să vă spun, pentru că doar m-am uitat la ele. - Ca prețuri? - Ca prețuri sunt OK pentru perioada pe care o traversăm."

"E păcat că nu e zăpadă, ca să pară un târg de iarnă frumos, dar în rest văd că e destul de amenajat, e frumos."

"Urmează să vin și cu nepotul. - Vreți să îi cumpărați ceva? - O să îi cumpăr, deocamdată am venit doar să văd, trebuie să vin cu el să văd ce îi place."

La Târgul de Crăciun participă producători și comercianți de produse specifice sărbătorilor de iarnă. Acesta se va desfășura până pe 7 ianuarie, însă unii dintre comercianţi au ales să încheie contract doar până în ajunul Crăciunului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri