Iașiul, capitala muzicii de calitate

Data publicării:
fie

Marți, 24 iunie, de la ora 19.00, la Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu”, Filarmonica „Moldova” din Iași va prezenta concertul cameral extraordinar „Asculți și câștigi!”.

Miercuri, 25 iunie, de la ora 20.00, pe scena de la Palatul Culturii, Iașul va avea propriul „Eurovision Show”. Spectacolul-concert va reuni pe aceeași scenă doi laureați ai concursului continental - Alexander Rybak și Ruslana -, alături de cei mai buni performeri români, reprezentanții țării noastre la două ediții ale Eurovision, Paula Seling și Ovi.

Joi, 26 iunie, de la ora 19.00, tot pe scena din fața Palatului Culturii, Opera Națională Română Iași ne va oferi ultima sa premieră, cu spectacolul extraordinar „Bolero”.

Vineri, 27 iunie, de la ora 20.30, pe aceeași scenă, Opera Naţională Română Iaşi va susţine concertul extraordinar „Eugen Doga”, cu participarea maestrului. Evenimentul va fi transmis live și la Cernăuți.

Sâmbătă, 28 iunie, de la ora 21.30, ieșenii și nu numai sunt așteptați în fața monumentului-simbol al Iașului la spectacolul „The Masterpiece”, produs și dirijat de Ciprian Costin.

În încheierea celei de-a doua ediții a FIE 2014, duminică, 29 iunie, de la ora 19.00, scena de la Palatul Culturii va găzdui concertul extraordinar susținut de Filarmonica „Moldova” din Iași și Filarmonica din Chișinău.

Accesul la toate aceste concerte este liber.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri