Împuşcături în plină stradă la Câmpulung Moldovenesc

Data publicării:
hot impuscat

 

Cu cagulă pe faţă, mănuşi pe mâini şi înarmat cu o toporişcă şi un levier, bărbatul forţa uşa unei societăţi comerciale când a fost surprins de un echipaj de poliţie. În momentul în care i-a văzut pe oamenii legii, a rupt-o la fugă şi nu s-a oprit nici măcar atunci când poliţiştii au tras două focuri de armă în plan vertical. "Întrucât bărbatul a refuzat să se supună somaţiilor poliţiştilor, au fost efectuate patru focuri de armă înspre acesta, unul dintre acestea rănindu-l pe cel în cauză," a declarat Anca Badele, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Un echipaj de ambulanţă l-a transportat iniţial la Spitalul din Câmpulung Moldovenesc, însă, ulterior, medicii de aici au hotărât să-l transfere la Spitalul Judeţean din Suceava. "S-a întervenit chirurgical rapid făcându-se laparatomie exploratorie şi s-au găsit leziuni multiple la nivelul intestinului subţire," a declarat Tiberius Brădăţean, director medical Spitalului judeţean Suceava.

Polițiștii erau pe urmele tânărului după ce acum două luni a fost surprins de camerele de supraveghere ale primăriei când încerca să forțeze ușa unui restaurant. Acum l-au prins în flagrant. "Sistemul de alarmă nu s-a declanşat. Din câte am înţeles era filat, era urmărit," povesteşte proprietarul restaurantului.

Tânărul va rămâne câteva zile internat în spital. După ce va fi externat cel mai probabil, procurorii vor dispune reţinerea sa.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri