Începe marea „peticeală” în Iași. Autoritățile au alocat un buget consistent pentru plombarea străzilor

Data publicării:
MUNCITOR LOPATA PETICIRE GROPI

Muncitorii din subordinea Primăriei au pregătit peste 500 de tone de material care va fi folosit pentru plombarea celor mai circulate străzi din oraş. Lucrările vor începe imediat ce se încălzește vremea.

„Sunt 14 echipe ale Citadin înpărţite pe sectoare, ca să spun aşa, fiecare dotat cu ce are nevoie, înclusiv inginer, şef de punct de lucru care va asigura partea de asistenţă tehnică şi în funcţie de evoluţia vremii dăm startul acestei campanii,” a spus Mihai Chirica, viceprimarul municipiului Iaşi.

Dintre cele 70 de străzi care vor intra în programul de reparaţii, cele mai ample lucrări se vor face pe Strada Maşinii, Aleea Tudor Neculai, Strada Trei Fântâni dar şi pe Strada Bularga. În aceste zone asflatul este foarte degradat pentru că nu au mai fost făcute reabilitări de ani buni.

„Intrăm în programul, să spunem, curent pe anul 2014 cu locurile de parcare în locul garajelor aşa cum am spus, cu reparaţiile mai profunde, cu reparaţiile cu piatră care şi ele sunt condiţionate de o stare a vremii fără precipitaţii,” a mai adăugat Mihai Chirica. 

După lucrările de reparații, pe străzi va fi refăcut și marcajul rutier, iar primăria va cheltui pentru acest lucru 1 milion de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri