Joacă periculoasă. O elevă a ajuns la spital după ce a fost strânsă de gât de un coleg

Data publicării:
AMBULANTA

O elevă din localitatea Ciorteşti a ajuns la spital după ce a fost strânsă de gât cu un fular, de un coleg, chiar în şcoală, în timpul unei pauze. Reprezentanţii unităţii de învăţământ au chemat imediat ambulanţa şi tot ei au sunat-o pe mama fetei. I-au povestit că cei doi elevi de 12 ani se jucau, când fetei i s-a făcut rău.

“O joacă de copii. - V-au sunat de la şcoală şi v-au anunţat? Da.” Atât a putut răspunde mama fetei, şocată de cele întâmplate.

După ce au consultat-o, medicii spun că eleva este în afara oricărui pericol, dar că este speriată.

Lucian Cernahoschi, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Pediatrie Iaşi: “Fetiţa este în stare generală bună, are doar o uşoară marcă traumatică fără leziuni de părţi moi pe cervical anterior. Urmează să fie explorată în continuare şi va mai rămâne pentru supraveghere internată.”

La şcoală au mers şi poliţiştii.

“Poliţiştii efectuează verificări împreună cu reprezentanţii IŞJ Iaşi pentru a stabili cum anume s-a produs acest incident şi pentru a fi luate măsurile legale care se impun,” a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Băiatul nu va răspunde penal, pentru că legea nu prevede acest lucru pentru minorii sub 14 ani, însă conducerii şcolii urmează să stabilitească ce sancţiune disciplinară va aplica în acest caz.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri