L. Dragnea: PSD Iași a trecut printr-o perioadă extrem de frământată

Data publicării:
DRAGNEA LUPU CHIRICA PSD

Invitatul de onoare al conferinței PSD a fost Liviu Dragnea, de asemenea candidat pentru șefia națională a partidului, la alegerile programate în capitală pentru 11 octombrie.

"Susțin ideea de schimbare și trebuie făcută cu măsură. Principala mea dorință a fost ca după această conferință organizația PSD Iași să nu fie sfâșiată , organizația PSD Iași care a trecut printr-o perioadă extrem de frământată," a declarat Liviu Dragnea.

Inițial, pentru funcția de președinte al organizației județene, se anunțau trei competitori. Dar Mihai Mihalache, primarul comunei Schitu Duca, și Mihai Chirica, primarul interimar al Iașului s-au retras chiar înainte de vot. Așa că singurul rămas în cursă, Victorel Lupu, a fost ales președinte. Conferința nu s-a desfășurat, însă, fără incidente. Înainte să-și retragă candidatura, Mihai Mihalache a lansat atacuri la adresa lui Victorel Lupu.

Mihai Mihalache, primarul comunei Schitu Duca: "dumneavoastră făceați negocieri în Copou, acasă la domnul Nichita pentru partid, domnule Lupu. Știu și este adevărat și îmi pare rău că s-a întâmplat așa."

Mesajul transmis de Liviu Dragnea a fost imediat preluat și de președintele organizației municipale a PSD, Mihai Chirica:

"Să avem unitate, să avem respect, să avem forță să creăm premizele pentru reformă și victorie."

Conferința a durat aproape patru ore.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri