Lipsă de interes la noul examen de titularizare. Doar 80 de candidaţi s-au înscris pe cele o mie de posturi libere

Data publicării:
PROFESORI LA TITULARIZARE VARA

Inspectoratul Școlar Județean a organizat o nouă testare pentru a acoperi cele peste o mie de posturi rămase disponibile. La noua testare s-au înscris, însă, doar 80 de persoane.

"Binișor, se putea și mai bine. - Subiectele au fost mai accesibile decât la titularizare? - Da, puțin mai accesibile. - La ce notă vă așteptați? - Peste 7, sper," spun absolvenţii. 

Profesorii au avut de rezolvat două subiecte din bibliografia disciplinei pe care vor să o predea şi unul din metodica predării:

"Cum au fost subiectele? - Așa și așa, acceptabile. - Mai accesibile decât la titularizare? - Mi s-au părut mai greluțe un pic, dar mergem înainte."

"- V-ați mai și pregătit în perioada asta? - Da, da, am încercat să fac ceea ce nu am reușit la titularizare și sper că acum va fi mai bună. - Unde doriți un post? - Cât mai aproape de casă," spun candidaţii de la examenul de titularizare.

Rezultatele la examen vor fi publicate pe 7 septembrie, iar pe 9 septembrie va avea loc o ședință publică de distribuire a posturilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri