O mie de locuri de muncă disponibile în Iaşi. Candidații sunt selectați la Târgul de Cariere

Data publicării:
targ de cariere

30 de angajatori din domeniul IT, inginerie, marketing sau științe economice își prezintă ofertele de muncă timp de două zile în cadrul Târgului de Cariere. Chiar și fără experiență, candidații motivați și dornici să evolueze profesional îi pot convinge pe reprezentanții firmelor că merită să fie angajați.

"Sunt foarte mulți angajatori care vin cu o plajă largă de oportunități, de la stagii de practică, intershipuri plătite și full time joburi, part time joburi. Cei care sunt încă la început de drum, sunt încă pe băncile universității, pot să își găsească oportunități, stagii de practică, voluntariat," a explicat Louisa Olar, organizator.

Iulian Bibire, angajator: "Trainingurile care se fac la început pe perioade de o lună, două, trei, în funcție de pregătire, de experiență. Trainingurile se fac în siteul clientului nostru final din Franța și au acces la o tehnologie de vârf."

Magda Ostafe, angajator: "Noi căutăm oameni care să aibă atitudinea potrivită pe lângă cunoștințe i care să poată să facă parte din echipa noastră, să fie entuziaști, să fie interesați să facă ceva mai mult."

De cealaltă parte și candidații vin cu pretenții. Iar un pachet salarial atractiv, spun ei, ar fi cea mai bună motivaţie:

"În principiu, să nu fie salariul mediu pe economie, cu siguranță și beneficii, să fie un mediu de lucru pozitiv."

"În afară de bani, un mediu profesional și colegi de echipă care să fie gen să mă antreneze."

Târgul de Cariere este deschis și sâmbătă până la ora 16:00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri