Obiective îndrăznețe pentru judo-ul ieșean

Data publicării:
vladut simionescu

Unul dintre cei mai buni sportivi ieșeni ai momentului, judoka Vlăduț Simionescu, a stabilit obiectivul pentru acest an. Antrenat de Costel Năftică, Simionescu speră să-l depășească pe rivalulul de la categoria plus 100 de kg, Daniel Natea, și să reprezinte România la Jocurile Olimpice din 2016.

„Mi-aș dori foarte mult anul acesta să rezolv calificarea de la Rio. Momentan sunt calificat, sunt pe locul 12 în clasamentul olimpic, dacă nu aveam încredere în șansele mele, nu mai eram acum în sala de antrenament. Am foarte mare încredere în ceea ce pot și cred că am de spus un cuvânt foarte important," a declarat Vlăduț Simionescu.

„2015 este un an cu multe și importante obiective pentru secția de judo din cadrul clubului Politehnica, în primul rând avem obiective pe plan extern și cel mai important este calificarea lui Vlăduț Simionescu la Olimpiadă, el este angrenat deja de anul trecut în această cursă de calificare, este pe o poziție calificantă și trebuie să continuăm în același ritm," a completat antrenorul Costel Năftica.

Anul trecut, Vlăduț Simionescu s-a clasat pe locul secund în topul celor mai buni sportivi din Iași în ierarhia întocmită de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri