Parada Absolventului. O mie de tineri au petrecut împreună în centrul Iașiului

Data publicării:
mars1

Tinerii au mărturisit că se despart cu greu de facultate şi de petrecerile din cămine. Spun că de acum înainte îşi vor aminti cu drag de cei care i-au îndrumat în anii de studenţie. ”Foarte tareeee, n-am restanţe, iau şi bursă, am luat licenţa”, și-a exprimat bucuria un absolvent.

”Voi regreta tot ce înseamnă Copou, miros de tei în perioada aceasta şi colegii mei dragi cu care am format o echipă minunată”, a spus o tânără.

După ce au traversat oraşul, absolvenţii au fost binecuvântați de reprezentanţii Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei. Foştii profesori le-au mai dat câteva sfaturi. ”Sa vă gândiţi şi să vă păstraţi spiritul rebel, să vă păstraţi tinereţea, să vă păstraţi frumuseţea, în primul rând un gest de recunoştinţă pentru cei care au făcut să ajungeţi în acest moment, pentru părinţii şi familiile dumneavoastră”, i-a încurajat prof. Vasile Astărăstoae, rectorul UMF Iaşi.

Este al doilea an consecutiv în care marşul absolvenţilor este organizat în cadrul Festivalului Internaţional al Educaţiei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri