Pe 1 mai se deschide baza de agrement Ciric, cu o petrecere pentru bugetari 

Data publicării:
ciric sezlonguri-1

Odată cu petrecerea bugetarilor de Ziua Muncii se deschide, oficial, și baza de agrement Ciric. Dacă în acest an se va face o singură petrecere, reprezentanții Primăriei au anunțat că de anul viitor își doresc să organizeze petreceri în toate cartierele din oraș.

„Nu mă dezic de Ziua Muncii și nu am să mă dezic niciodată. Cred că toți cei care muncesc și își câștigă cinstit existența din muncă trebuie să sărbătorească.  E foarte important ca sindicatele să fie implicate și sindicatele din unitățile Primăriei au fost tot timpul susținute pentru ca să poată să facă această sărbătoare pentru cie care muncesc,” a declarat Gheorghe Nichita, primarul municipiului Iași.

Marile magazine vor fi deschise de 1 Mai. Angajații de la Poșta și bănci vor avea liber de 1 Mai

Iar dacă toate marile magazine vor avea program normal de 1 Mai, trebuie să știți că toate instituțiile publice sunt închise, iar bugetarii se vor întoarce la muncă abia pe 5 mai. Același program va avea și Poșta Română, iar băncile vor fi închise doar de Ziua Muncii.

Pentru ca petrecerile să se desfășoară fără incidente, 900 de polițiști au fost mobilizați în oraș, în perioada 1-4 mai. Cei mai mulți dintre ei, 600, vor supraveghea ordinea publică, 180 vor acționa pe linie rutieră iar restul pentru prevenirea fraudelor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri