Percheziții DNA la Primăria Iași

Data publicării:
sincron nichita in conferinta

”În cursul zilei de 30 aprilie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 21 locații situate în județul Iași, din care trei sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare,” se arată înt-un comunicat emis de Direcția Națională Anticorupție. 

ACTUALIZARE ORA 14:15: După ce un angajat al Salubris SA a fost reţinut de poliţie, compania a transmis următorul comunicat:

"Ca urmare a informațiilor apărute în mijloacele media locale , dorim să facem câteva precizări cu privire la verificările efectuate de Direcția Națională Anticorupție- Serviciul Teritorial Iași la sediul Salubris SA.

În data de 30.04.2015, în intervalul orar 07:20 – 08:48, ofițerii de poliție din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Iași au efectuat verificări la sediul Salubris SA din șos Națională nr. 43. Verificările s-au desfășurat numai în cadrul Biroului Relații cu Publicul, și au vizat doar unul din angajații acestui birou.

Pentru o informare corectă, precizăm că ofițerii de poliție nu au efectuat percheziții la domiciliul sau în biroul Directorului General a Salubris SA, dl Ion APOSTOL.

Verificările efectuate nu au afectat activitatea Salubris SA, aceasta desfășurând-se normal, conform programului de lucru."

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri