Petiţie online pentru anularea restricţiei de circulaţie cu role și biciclete în parcuri și pe trotuare, în Vaslui

Data publicării:
bicla vaslui

Hotărârea de consiliu local aprobată în anul 2009 prevede amenzi cuprinse între 200 și 600 de lei pentru cei care nu respectă regulile impuse de Primărie. Fapt comunicat localnicilor şi prin pancarte montate în piața publică sau în parcuri. Nemulţumiţi de această măsură, vasluienii cer anularea acestor restricții printr-o petiție publicată pe internet.

„Anularea hotărârii Consiliului Local nr. 66/2009, capitolul V, art.24, care interzice accesul bicicletelor, rolelor și cărucioarelor pentru copii în centrul orașului Vaslui cât și în parcuri. Această hotărâre este împotriva voinței populației care și-a manifestat nemulțumirea într-un număr mare pe rețelele de socializare," scrie în petiţia redactată de un vasluian.

Petiţia a fost semnată deja de aproape 200 de persoane care nu sunt de acord cu hotărârea Primăriei. Primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl, spune însă că această petiție nu va schimba cu nimic situația: "Vasluiul s-a modernizat. Am introdus milioane de euro. Păi vine cu rolele pe muchia de fântână să o strice? Nu trebuie să păstrăm ceea ce facem? Pentru doi cu rolele de acum ce se întâmplă?"

Edilul spune că are în plan să construiască o pistă pentru biciclete de 10 kilometri, însă, până când acest proiect se va concretiza, îi sfătuieşte pe localnici...să se plimbe pe stadion.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri