Poliţiştii din Iaşi donează sânge pentru victimele din Capitală

Data publicării:
DONARE SANGE 051115

Elevi, studenţi şi părinţi impresionaţi de tragedia din capitală au mers astăzi de la prima oră la Centrul de Transfuzii din Iaşi. Printre cele peste o sută de persoane venite să doneze sânge, au fost şi 27 de agenţi de poliţie din oraşul Hârlău. Unii se aflau în ziua liberă, alţii au venit direct de la muncă.

Reporter: Aţi ieşit din tură şi aţi venit să donaţi sânge? Poliţist: Da, solidari cu toţi tinerii din ţara aceasta, donăm sânge pentru victime. Ne rugăm şi pentru ceilalţi care sunt în spitale. 

"E bine să donăm pentru persoane care au nevoie. De asta am venit."

Agenţi şi ofiţeri de poliţie vor merge şi zilele următoare la Centrul de Transfuzii.

"Pe parcursul acestei săptămâni şi-au manifestat dorinţa poliţiştii din cadrul tuturor subunităţilor de poliţie de la nivelul inspectoratului judeţean de poliţie iaşi să doneze sânge," a spus Anca Vâjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Lavinia Scripcaru, directorul Centrului de Recoltare a Sângelui Iaşi: "este de apreciat acest lucru. Noi le mulţumim din toată inima celor care au dorit să doneze."

Sângele care se recoltează în aceste zile la Iaşi se trimite către spitalele din Bucureşti, acolo unde sunt internate victimele din clubul Colectiv.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri