Preşedintele CJ Iaşi îşi cere calculatorul de la DNA. Cristian Adomniţei spune că are de făcut plăţi, iar documentele sunt pe laptop

Data publicării:
cristian adomnitei cu

În perioada în care au avut loc percheziţiile, Cristian Adomniţei nu se afla în ţară, iar astăzi a ţinut să-şi exprime un punct de vedere.

Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi s-a declarat surprins de faptul că numele său a fost vehiculat în cadrul cercetărilor făcute de către procurori.

Cristian Adomniţei susţine că este nevinovat şi că aşteaptă finalul anchetei, dar că speră ca până atunci să primească atât laptopul său cât şi cele două unităţi de calculator care au fost ridicate de către procurori.

"Aşteptăm şi noi răspunsurile de la Parchet pentru că o parte din calculatoare aveau bazele de date, aveam cereri de plată pe diferite proiecte europene, aveam salariile adică trebuie cumva calculatoarele sau bazele de date din ele, nu echipamentul ca atare, echipamente mai sunt, dar bazele de date trebuie să ajungă înapoi la Consiliul Judeţean într-un timp util," a declarat Cristian Adomniţei, preşedinte al CJ Iaşi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri