Prețuri promoționale în ultima zi de târg

Data publicării:
comercianti sf parascheva

În ultima zi de târg, comercianţii și-au propus să nu se întoarcă cu marfa acasă şi au făcut reduceri importante. La produsele de artizanat preţurile au scăzut în medie cu 30 la sută.

"Am venit cu botoşi, pătură de lână, cu bundiţe, mănuşi de piele. A fost binişor ieri, alaltăieri mai slab, a fost ploaie, dar suntem mulţumiţi."

"Facem şi reduceri, am început să facem de dimineaţă, dacă cineva solicită chiar spunem că luaţi două produse sau la un produs mai scump, cu valoare mai mare se poate lăsa," spun comercianţii.

Mulţumiţi sunt în special cumpărătorii care spun că au aşteptat până în ultima zi tocmai ca să profite de reduceri.

"O pătură de casă nouă, uitaţi un tacâm pentru tineri căsătoriţi, am vrut încălţări, dar târgul nu mai este ca alădată. - Preţurile cum vi se par? - Bune, la fel ca anul trecut. - Aţi putut negocia astăzi? - Da, se poate negocia, oamenii sunt de treabă."

"Vreau să-mi iau o flaneluţă, o căciulă şi alte mărunţişuri. - Preţurile cum vi se par? - Bunișoare, sunt destul de bune," au spus cumpărătorii.

Cele mai mari reduceri s-au făcut la căciulile din blană, preţurile fiind înjumătăţite. La geci şi hainele din blană, vânzătorii au ţinut preţul ceva mai ridicat. Cei dispuşi să negocieze obţineau cel mult o reducere de 10 la sută.

Comercianţii trebuie să elibereze corturile până cel târziu vineri dimineaţă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri