Prințul Paul a lansat la Iași o carte ce conține documente și fotografii din istoria familiei regale

Data publicării:
LANSARE CARTE PRINTUL PAUL

326 de pagini are primul volum publicat de Prințul Paul, iar cititorii vor găsi în carte peste 600 de fotografii din arhiva sa personală. Pentru ca acest volum să poată fi publicata fost nevoie de 5 ani de muncă.

"Am găsit o valiză care a fost aproape pierdută. Mareșalul care a plecat cu Carol al II lea în '40 în acest tren nu a plecat cu toată averea din țară, a plecat cu arhiva lui personală, tablouri de familie și a fost arestat de Franco în Spania," a spus Prinţul Paul. 

Mai multe volume vor ajunge în universități și școli din țară pentru ca românii să ajungă să cunoască mai bine istoria. De asemenea Prințul Paul și Prințesa Lia au participat la Iași la un bal în aer liber care a avut ca scop strângerea de fonduri pentru palatul Culturii.

"Să ajut imaginea Palatului Culturii și să particip la acest eveniment a fost o mare plăcere pentru că a fost o campanie care îmi amintește de mama mea," a mărturisit Prinţesa Lia. 

Cartea lansată la Iași costă 150 de lei, iar toți banii care vor fi strânși vor fi donați Fundației „Prințul Paul pentru România".

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri