Protest pe străzile Iaşului. Peste o mie de tineri au mărşăluit vreme de trei ore

Data publicării:
PROTEST TINERI

Puțin după ora 22, aproximativ 200 de tineri au început să mărșăluiască pe străzile Iașiului în semn de solidaritate față de victimele de la clubul Colectiv. La scurt timp, li s-au alăturat alţi o mie de oameni.

”Am ieşit ca să se facă dreptate undeva în ţara asta că în altă parte nu se face şi nu suntem nişte gunoaie!”

”Atâţia tineri au ieşit în stradă să îşi arate solidaritatea faţă de cei răniţi la clubul Colectiv din Bucureşti şi să îşi arate compasiunea, dar şi nemulţumirea faţă de ce este în ţara asta!”

Mişcarea a fost organizată pe reţelele de socializare.

”Pur şi simplu am început de la nimic şi s-a hotărât să facem ceva în legătura asta. Şi foarte mulţi oameni s-au strâns şi au început să mărşăluiască adunând alţii şi alţii.”

”Dacă nu ieşim acum, când să ieşim? Acum e momentul să ieşim! Aici, în Iaşi e la fel ca în Bucureşti! Aici în Iaşi, nu doar sute, ci mii de oameni se adună pentru voi. Să le arătăm că nu mai putem să stăm încă 25 de ani şi să aşteptăm să se întâmple ceva.”

Timp de mai bine de trei ore oamenii au mărșăluit pe străzile Iaşului, din centru până în campusul Tudor Vladimirescu și înapoi la locul de întâlnire, unde a aprins lumânări în memoria celor care și-au pierdut viața în clubul Colectiv. Tinerii au anunţat că vor continua protestele până pe 8 noiembrie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri