PSD Vaslui oferă consultații oftalmologice la sediul partidului

Data publicării:
consultatii oftalmo

Campania electorală pentru alegerile prezidenţiale pare să fi început deja la Vaslui, unde pensionarii stau la rând în faţa sediului PSD pentru a-şi testa gratuit vederea. Politicienii mizează pe sărăcia locuitorilor care nu îşi permit să plătească nici măcar pentru un control de rutină. În schimbul acestui ajutor politicienii speră să obţină votul alegătorilor.

"Noi suntem tot timpul în campanie electorală deci nu avem nicio clipă de răgaz. De la începutul mandatului până la sfârşitul mandatului suntem în campanie electorală. Sigur, campania aceasta electorală o facem prin faptele noastre, prin acţiunile noastre," a spus Dumitru Buzatu, preşedintele filialei PSD Vaslui.

O firmă de oftalmologie din Bucureşti este abonată la aceste campanii desfăşurate de Partidul Social Democrat în ţară. În acest an, aceeaşi firmă a oferit, pentru PSD, consultaţii în Bacău, Vâlcea şi Vrancea. Cosmin Isturodra, reprezentant al companiei: "Este un contract de parteneriat între noi şi partid. Noi ne desfăşurăm o activitate comercială şi e ca un punct de reper mai mult pentru locuitori să facem într-un sediu de partid."

Consultaţii gratuite vor fi oferite şi săptămâna viitoare în Vaslui, iar specialiştii vor merge de data aceasta la Huşi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri