Schimbări în trafic. Pe mai multe străzi din Iaşi apar restricţii de circulaţie

Data publicării:
transbordare pasarela 0 trafic

În plus, pe strada Sfântu Lazăr va fi realizată o staţie de taxi cu cinci locuri de parcare, iar pe strada Stejar, în apropierea intersecţiei cu Doctor Savini, va fi înfiinţată o trecere de pietoni.

Trei străzi cu sensuri unice: strada Beniamin Costache, este o stradă din zona Socola care vine pe lângă Biserica Sfântul Nicolae, ca să o delimităm foarte bine. Sens unic dinspre Socola către strada Mitropolit Vaarlam. Apar numeroase blocaje în zona respectivă. Sunt grădiniţe.

Strada Cojorniciei, care vine pe lângă Şcoala Carol 12. E şi zonă de şantier. Sens unic dinspre Toma Cozma către strada Turcu.

O altă stradă cu sens unic, strada Marta din zona Moara de Vânt. Sens unic la urcare dinspre C.A. Rosetti spre Brânduşa şi sens unic la coborâre dinspre Brânduşa C.A Rosetti. Strada Marta se bifurcă la un moment dat, de aceea apare noţiunea de urcare şi coborâre,” a declarat Mihai Chirica, viceprimarul Iaşiului.

Modificări apar şi în zona centrală: "Pe Sfântul Lazăr dorim înfiinţarea unei staţii taxi la partea superioară a străzii, spre pasajul Halei Centrale, chiar pe ieşirea dinspre Judecătorie. Vor ieşi cinci locuri de parcare pentru cei care fac taximetrie.”

“Regionala CFR Iaşi intenţionează să repare traversarea peste calea ferată din zona barierei Tomeşti în data de 3 sau 6 aprilie. Am dat acest aviz în comisia de circulaţie cu specificaţia clară fără, fără blocarea în totalitate a traficului sau lucru în timp de noapte.

Se va repune în funcţiune semaforul de pe şoseaua Bucium, înaintea intersecţiei cu strada Vişan, un semafor util pentru a permite accesul străzii din lateral dreapta, cum ne deplasăm spre strada Bucium," a mai declarat viceprimarul Mihai Chirica.

De asemenea, comisia de circulaţie a decis înfiinţarea unei treceri de pietoni pe strada Stejar, în apropierea intersecţiei cu Doctor Savini.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri