Sfaturi pentru afaceri. Specialiști de top au oferit consultanță micilor întreprinzători ieșeni 

Data publicării:
maini notite

250 de întreprinzători ieșeni au participat la dezbaterile interactive cu reprezentanti din top managementul unora dintre cele mai importante companii din Romania. Au aflat astfel cum pot să-şi gestioneze mai bine afacerea pentru ca aceasta să dea rezultate.

"Să nu uităm fidelizarea angajaţilor şi retenţia lor în companie pentru că angajaţii reprezintă cea mai importantă resursă a noastră în orice business am avea," a explicat Melania Mirea, director executiv bancă.

Pe lângă consultanţa oferită afaceriştilor locali, evenimentul de la Iaşi le-a dat în acelaşi timp ocazia șefilor din companiile naţionale şi multinaţionale să intre in contact cu posibili clienţi.

"Pentru mine este foarte important că sunt aici pentru că pot, din discuţiile şi din interacţiunea pe care o voi avea cu oamenii de afaceri, să înţeleg mai bine şi mai exact nevoile lor reale," a spus Dan Topală, directorul general al unei firme de IT.

Ramona Iacob, director general companie multinaţională: "Din punctul meu de vedere, Iaşul este o capitală a Moldovei foarte, foarte atractivă. După Bucureşti, cred că are un potenţial foarte mare, chiar mai mult decât oraşele din partea de vest."

Întânirea de business de la Iaşi s-a desfăşurat în cadrul IMM Restart. "Fiind cea de-a patra ediţie pot să vă confirm că în fiecare an avem din ce în ce mai mulţi participanţi," a spus Dumitru Ion, organizator eveniment. 

Următoarele dezbateri interactive între micii întreprinzători şi specialişti de top vor avea loc la Sibiu pe 21 octombrie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri