Spectacol cu scandal. O mie de femei s-au îmbrâncit pentru bonuri cadou

Data publicării:
IMBULZEALA TICHETE CADOU ZIUA FEMEII

O mie de femei care provin din medii defavorizate s-au îmbrâncit pentru tichetele cadou oferite de municipalitate cu ocazia zilei de 8 martie. Deși organizatorii le-au dat asigurări că nu vor pleca acasă cu mâna goală, femeile nu s-au lăsat înduplecate. Abia după ce au primit tichetele de 100 de lei, s-au bucurat de spectacolul cu muzică și dans pregătit de Direcția de Asistență Comunitară.

"Este deja o tradiție ca la acordarea fiecărui ajutor social, fie el de urgență în bani sau în natură, noi să organizăm beneficiarilor și un mic spectacol," a spus Luminița Munteanu, directorul DAC Iași. 

"Minunat, minunat. Pentru noi, măcar așa, oleacă să ne descrețim frunțile că după ce ieșim de aici ne iau iar greutățile."

"Foarte frumos, mi-a plăcut."

"Eu sunt un om antrenant și îmi place și îmi place foarte mult un spectacol așa, dar mă așteptam să fie mai de durată, dar, oricum, sunt mulțumită pentru ceea ce au făcut, chiar sunt foarte bucuroasă."

Evenimentul, aflat la a patra ediție, a fost finanțat de Primăria Iași.

"E o acțiune care se derulează de mai mulți ani, știți foarte bine, sunt în evidență mai multe familii care au venituri foarte reduse, sunt aproape o mie de femei prezente aici și am venit cu gândul să le facem un cadou," a spus Mihai Chirica, viceprimarul municipiului Iași.

Tichetele valorice le-au fost oferite femeilor beneficiare de alocație de susținere, de venit minim garantat, servicii specializate pentru mame și copii și celor aflate în șomaj.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri