SPORT. Performanțe remarcabile pentru karateka ieșeni

Data publicării:
KARATE

Irina Pătrăhău, antrenor karate: "Este un sport ideal, un sport perfect, un sport care te formează. - Care este primul lucru pe care care îi învățați când ajung în sală? - Să fie disciplinați și să aibă un respect unul față de celălalt. Aici nu venim să ne împingem să ne tragem."

"Un antrenament durează o oră și jumătate, facem aici lunea și vinerea. Sâmbăta și duminica facem la Târgu Frumos, sunt două secții, Enpi Iași și Enpi Târgu Frumos. Aici încercăm să ridicăm și generația care vine din urmă, copiii, îi antrenăm, îi pregătim pentru competiții, iar la Târgu Frumos ne pregătim între noi pentru campionate," a explicat şi Octavian Postolache, karateka ENPI Iași.

Unul dintre cei mai buni karateka ai clubului ieșean este Dragoș Bălăiașa, multiplu campion național, european și mondial. Întrebat câtă muncă este în spatele unor asemenea performanțe, acesta a răspuns: "Sunt ani de antrenamente, foarte multă muncă, în primul rând trebuie pasiune și dacă este pasiune, dacă totul vine din inimă apoi munca pe care o depui în timpul antrenamentelor s-a văzut cel puțin la mine în rezultatele obținute."

Fondat în anul 1993, clubul de karate tradițional ENPI Iași dă în fiecare an sportivi la loturile naționale ale României.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri