SPORT. Vasluienii au rămas și fără antrenor. Liviu Ciobotariu a demisionat

Data publicării:
liviu ciobotariu digisport

„Eu, dacă vă aduceți aminte, deja am tras câteva semnale de alarmă, am spus că sunt probleme mari și că trebuie să se rezolve cât mai repede, să vină cineva alături de echipă ca să poate să scoată echipa din acel impas, însă probabil că vocea mea nu a fost auzită și atunci a trebuit să iau această decizie, poate cineva va trage totuși un semnal de alarmă și va veni lângă echipă,” a declarat Liviu Ciobotariu

Fostul tehnician al moldovenilor crede că cel mai potrivit pentru a sta pe bancă la meciul cu Universitatea Cluj este fostul său secund Costinel Botez.

„Poate să rămână domnul Botez care a făcut parte din staful meu și probabil că el poate să conducă în momentul de față jocul de la U Cluj. El fiind localnic din Vaslui, știe foarte bine ce are de făcut, am lucrat împreună, știe, îmi cunoaște antrenamentele, îmi cunoaște filosofia de joc, deci nu cred că ar fi o problemă,” a mai spus fostul antrenor al FC Vaslui.

Liviu Ciobotariu a fost numit în funcția de antrenor al FC Vaslui în noiembrie 2013 și a mai antrenat în trecut formațiile Pandurii Tg. Jiu, Dinamo București și CSMS Iași.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri