SPORT. Victorie în prelungiri. CSMS Iaşi - Unirea Slobozia 2-1

Data publicării:
meci csmss

În partea secundă, CSMS a irosit cateva ocazii de gol, cele mai mari fiind semnate de Călugăru și Mihalache. Minutul 75 al meciului a adus o eliminare în tabăra oaspeților, Toma fiind trimis la vestiare pentru două cartonașe galbene. In superioritate numerica, fotbaliștii pregătiți de Marius Lăcătuș si-au intensificat ofensiva, iar în prelungirile partidei, Olah avea să marcheze golul decisiv. 

După fluierul final al arbitrului, tehnicianul grupării din Copou a sprintat spre fotbalistul ialomitean Hristian, însă a fost oprit de presedintele clubului iesean, Florin Prunea, inainte ca lucrurile sa degenereze.

„Vreau să îmi felicit echipa pentru jocul pe care l-au prestat, pentru evoluția din meciul de astăzi, păcat că nu am reușit să fructificăm măcar jumătate din ocaziile pe care ni le-am creat,” a declarat la finalul meciului Marius Lăcătuș, antrenor CSMS Iași.

„E frustrant să pierzi din două goluri din ultimile secunde ale partidei, dar asta este viața, i-am felicitat, am demonstrat încă odată că suntem o echipă bună, muncitoare,” a spus Adrian Mihalcea, antrenor Unirea Slobozia.

În urma acestui succes, formația ieșeană a urcat pe prima poziție în clasamentul play-off, iar etapa viitoare se va deplasa la Clinceni pentru duelul cu formația locală.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri