Ştirile săptămânii de pe digi24.ro/iasi

Data publicării:
coperta site 190914

LOCUL I - Spectacol grandios oferit de Opera Naţională Iaşi

Cea mai accesată știre pe saitul www.digi24.ro/iasi este cea despre spectacolul de sunet şi lumini oferit de Opera Naţională Română Iaşi în deschiderea noii stagiuni. Peste 8.000 de spectatori au urmărit cu sufletul la gură evenimentul desfăşurat în aer liber. Știrea i-a determinat să apese pe butonul „recomandă" pe aproximativ 600 dintre vizitatorii saitului.

LOCUL II - Lecţii predate în sufragerie

Pe locul doi ca număr de accesări se află știrea despre o învăţătoare din Suceava care a decis să facă orele cu elevii la ea în sufragerie.

LOCUL III - Transrarăul, asfaltat după 25 de ani

Imaginile de pe Transrarău sau Drumul Comorilor, aşa cum a fost numit de autorităţi, după ce a fost complet refăcut şi redeschis traficului au stârnit curiozitatea cititorilor noştri.

LOCUL IV - Obiectiv fabulos pentru Ionuţ Chirilă

Pe saitul digi24.ro/iasi, au fost urmărite cu atenţie de cititori şi obiectivele fabuloase propuse de antrenorul Ionuţ Chirilă pentru CSMS Iaşi, pentru următoarele 6 luni

LOCUL V - Parfumul scrisorilor de altădată

Dacă doriţi să intraţi în atmosfera burgheziei de altădată, pe www.digi24.ro/iasi <http://www.digi24.ro/iasi> veti descoperi cum corespondau doamnele din aristocraţie vorbind despre chestiuni politice ori culisele unor evenimete şi decizii ale soţilor care s-au dovedit importante pentru istoria noastră

Intrați pe digi24.ro/iasi să aflați cele mai noi informaţii din regiunea Moldovei. Stați la curent cu ştirile de ultimă oră și pe facebook.com/Digi24Iasi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri