Străzi inundate şi un copac pus la pământ de ploaie

Data publicării:
copac picat peste masina

Un bărbat a sunat la 112 după ce a văzut copacul prăvălit peste o maşină. Au sosit imediat angajaţi de la Serviciul de Spaţii Verzi şi pompieri. "A trosnit dintr-o dată copacul şi a căzut, asta s-a întâmplat. Vântul a bătut un pic mai tare, a trosnit, vă daţi seamă că ăsta are o sută de ani copacul şi a căzut jos printre maşini," a povestit un martor.

Cum canalele de scurgere nu făceau faţă şuvoaielor de apă, mai multe echipaje de la ApaVital au fost trimise să intervină. "Am deschis toate cele şapte valete situate între Mircea cel Bătrân şi Tudor Vladimirescu, astfel că nu există în municipiu acumulări mari de apă," a declarat Răzvan Manolache, purtătorul de cuvânt ApaVital.

Cu toate acestea, la doar câteva minute după ce a început ploaia, în zona Bucşinescu, oamenii reuşeau cu greu să ajungă în staţia de autobuz. 

Meteorologii ne avertizează că nici în următoarele zile nu scăpăm de ploi.

"Se menţine, la nivelul Moldovei, o vreme instabilă, în special după-amiaza şi în prima parte a nopţii, când se vor semnala averse, descărcări electrice şi vor fi condiţii de grindină, iar vântul va prezenta intensificări îndeosebi pe timpul averselor şi poate lua şi aspect de vijelie," a spus Gina Tiron, meteorolog.

Pentru sfârşitul de săptămână, meteorologii au anunţat maxime între 24 şi 30 de grade celsius, iar temperaturile minime vor fi cuprinse între 13 şi 18 grade. Nici pentru luni, a doua zi de Rusalii, meteorologii nu au veşti bune. Vremea va fi caldă, dar vor fi averse şi descărcări electrice.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri