Târg de cariere în turism. Sunt scoase la concurs 2.000 de locuri de muncă în Marea Britanie, Grecia şi Cipru

Data publicării:
IMG 39

Joburile disponibile sunt entry și middle level, în toate departamentele din cadrul unui hotel: de la Front Office (recepționer de hotel, asistent recepție, bell boy), până la Housekeeping (cameristă, personal curăţenie), Food & Beverage (restaurant, servire, bar, bucătărie), Spa, Entertainment, Mentenanţă. Salariile, în Grecia și Cipru, sunt între 450 și 600 euro net/lună, cazarea și cele trei mese pe zi fiind asigurate gratuit de către angajatori. În Marea Britanie, salariile pornesc de la 6,31 lire brut/oră (echivalentul a 7,6 euro/oră), ceea ce înseamnă un câștig lunar între 1.000-1.500 lire brut/lună.

Tinerii nu trebuie să aibă experiență în domeniul hotelier pentru că vor beneficia de training la locul de muncă în Grecia și Cipru. Reprezentanții acestor hoteluri spun că preferă să angajeze tineri din România pentru că sunt serioși, învață repede, vorbesc mai multe limbi străine și sunt muncitori.

“Tinerilor care încep cariera în lanțul nostru hotelier le oferim contracte pentru o perioadă de șase luni. Ei vor avea acces la oportunitățile de dezvoltare a carierei în industria hotelieră la standarde de 5 stele, investim în formarea lor”, a declarat Nicholas Kittis, reprezentantul unui lanț hotelier din Cipru.

“Avem angajaţi din România şi suntem foarte mulţumiţi de ei. Hotelurile noastre vă permit să dezvoltaţi cariera într-un mediu dinamic, cu oportunități interesante pentru dezvoltare personală și profesională. Există, de asemenea, multe alte beneficii: un contract pentru o perioadă de 12 luni cu posibilitate de prelungire cu acordul părţilor, mese gratuite în timpul programului de muncă, reduceri pentru serviciile şi produsele oferite de hotel, concediu plătit 28 de zile/an, traininguri şi programe de dezvoltare profesională, distincţii pentru rezultate excelente (exemplu: distincţia Employee of the month),” a declarat Christopher Clarke reprezentantul unui lanţ hotelier din Marea Britanie.

Tinerii interesaţi să participe la târgul de cariere trebuie să se înregistreze online şi să se prezinte la eveniment cu un CV în ziua în care caravana ajunge în orașul lor, astfel: 

Galaţi: Vineri, 28 Martie (Str. Roşiori Nr. 1, 800066)
Bacău: Duminică, 30 Martie (Str. Oituz Nr.17)
Vaslui: Luni, 31 Martie (Str. Ştefan Cel Mare Nr. 69)
Suceava: Marţi, 1 Aprilie (Str. Ştefan Cel Mare Nr. 4)
Botoşani: Miercuri, 2 Aprilie (Str. Cuza Vodă Nr.4)
Iaşi: Joi, 3 Aprilie(Piaţa Unirii Nr.1, Sala Creanga)
Piatra Neamţ: Vineri, 4 Aprilie (Piaţa Petrodava Nr.1-3)

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri