Topul celor mai accesate ştiri de pe digi24.ro/iasi

Data publicării:
top site 200614

LOCUL I - Acrobații pe cer și pe apă

A fost spectacol pe apă și cer la Iaşi, iar ştirea despre eveniment a fost cea mai citită de pe site-ul digi24.ro/Iasi. Zeci de mii de ieșeni au avut parte de un adevărat show la sfârșit de săptămână. Piloți români și străini au făcut spectacol pe cerul de deasupra lacului Aroneanu. Iar toți ochii au stat ațintiți pe avioane și pe elicoptere. Participanții au urmărit și un spectacol de skyjet free style, iar finalul a aparținut Iancărilor acrobați și a fost de-a dreptul incendiar.

LOCUL II - Iaşiul transferă pe bandă rulantă

Nou promovata în Liga I CSMS Iaşi duce o campanie intensivă de întărire a lotului. Nu mai puţin de patru jucători au semnat săptămâna aceasta contracte pe un sezon cu gruparea din Copou. Numărul mare de accesări ale ştirii despre transferul fotbalistului sârb Milan Mitic a clasat articolul pe locul doi în top.

LOCUL III - Sonorităţi americane în centrul Iaşiului 

Cititorii site-ului nostru, digi24.ro/iasi, au fost interesați și de știrea despre concertul în aer liber oferit de corul academic al Filarmonicii din Iași. Cei 80 de artiști au ales să interpreteze cele mai cunoscute melodii din repertoriul american.

LOCUL IV - Au început tăierile de arbori în Copou

Pe siteul digi24.ro/iasi, a stârnit interes decizia comisiei speciale de expertizare a arborilor să înlăture toţi copacii uscaţi de la marginea bulevardelor şi să planteze puieţi din aceeaşi specie în locul lor, la toamnă. Primul copac marcat a fost tăiat miercuri. Arborele avea o vârstă estimată de specialişti la 80 de ani şi era crăpat.

LOCUL V - Bolnavii de SIDA, fără tratament 

Pe locul cinci în topul celor mai accesate ştiri se află articolele despre soarta pacienţilor cu HIV din Iaşi care au rămas fără medicamente deoarece Ministerul Sănătăţii nu a acordat bugetul necesar pentru tratament. Bolnavii nu-şi pot procura medicamentele altfel decât prin Spitalul de Boli Infecţioase.

Care sunt riscurile generate de această situaţie şi la ce soluţie a recurs managerul spitalului aflaţi de pe site-ul nostru, digi24.ro/iasi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri