Traficanţi de droguri, reţinuţi. Drogurile erau aduse din China şi urmau să fie vândute în România

Data publicării:
JANDARMI MASCATI

Potrivit anchetatorilor, membrii grupării ar fi introdus drogurile în țară prin diverse firme de curierat. Marfa era adusă din China și depozitată la locuințele acestora, unde era prelucrată și ambalată pentru comercializare.

O a doua grupare, se ocupa de vânzarea acestor droguri, dar avea și rolul de a racola tinere pentru practicarea prostituției. În total, 18 percheziții au fost efectuate, în urma cărora au fost ridicate mai multe bunuri care au fost folosite la săvârșirea acestor infracțiuni.

Este vorba de laptop-uri, tablete, telefoane mobile și diverse obiecte folosite de suspecți pentru ambalarea mărfii, dar și importante sume de bani.

În urma verificărilor, oamenii legii au descoperit un colet cu peste 100 de grame de droguri și o substanță care face parte din clasa de amfetamine.

Procurorii au dispus reținerea pentru 24 de ore a 10 persoane cu vârste cuprinse între 25 și 42 de ani, iar astăzi vor fi aduse în fața magistraților cu propunere de arestare prevenitvă. Alte patru persoane vor fi cercetate în stare de libertate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri