Un microbuz cu pasageri a fost lovit de o mașină intrată pe contrasens

Data publicării:
accident microbuz 3

Accidentul s-a produs la intrarea în Podu Iloaiei. Martorii povestesc că şoferul unui autoturism a virat brusc la stânga şi a intrat pe contrasens în microbuz. Opt dintre cei nouă pasageri din maxi-taxi au scăpat nevătămaţi, iar o tânără de 15 ani a fost transportată la spital pentru investigaţii.

"Nu am nimic. Fata aia era accidentată, în rest, din câte am văzut, nici un accidentat. Şoferul a fost extraordinar. A ţinut bine de volan. Dacă era poate un şofer mai neexperimentat, ne răsturnam," a spus pasagerul unui microbuz. 

"Eu circulam normal. Am văzut că a prins a dansa. Am tras cât mai mult pe partea dreaptă. De unde că a venit în mine şi m-a aruncat în şanţ," povesteşte şoferul microbuzului. 

Autoturismul a fost puternic avariat, însă şoferul şi pasagerul au scăpat doar cu o sperietură.

"A dat aşa repede din volan în stânga, am dat şi eu repede din volan în stânga şi după aia totul s-a învârtit aşa. A fost un viraj prea brusc," povesteşte şoferul autoturismului. 

Pasagerul din autoturism, în şoc după accident: "S-a întâmplat prea repede ca să vă spunem. Nu am putut să conştientizez." 

Ambii şoferi au fost testaţi alcoolscopic, iar rezultatul a fost negativ. Poliţiştii i-au întocmit şoferului vinovat dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri