VASLUI. Situație absurdă în comuna Ibănești. Construcţie neterminată în mijlocul terenului de fotbal

Data publicării:
sat fundatie

Terenul din Ibăneşti pe care odinioară se întreceau echipele de fotbal din comuna este acum abandonat. Doar cele două porţi de lemn mai amintesc că în urmă cu aproape un deceniu aici era un teren de fotbal. Parcul de joacă pentru copii distrus aproape în totalitate nu face decât să înrăutăţească imaginea din centrul comunei. Mai mult, terenul de fotbal din comună era singura distractie pentru cei tineri, spun oamenii.

“Uitaţi cum aleargă, nici măcar nu au început orele şi ei sunt pe teren. Aici sunt copii, sunt şi tineri...ar fi o idee bună să facă din nou o echipă de fotbal. Dezamăgire totală, nimeni nu se ocupă de el,” spune Dragoş Cernat, profesor de educaţie fizică şi sport.

Autorităţile spun că au fost nevoite să întrerupă lucrările din lipsă de fonduri. 1,3 milioane ar costa ridicarea unui nou sediu pentru primărie, adica bugetul pe mai bine de zece ani al Consiliului Local. Nu vor să renunţe însă la idee.

“Eu ştiu, la Guvern să vedem dacă găsim înţelegere. Eu cred că prioritar era primăria, că era un sediu important, acolo zic eu că se lucrează intens, sunt cereri, documente, acte şi prioritatea este primăria, după care terenul de sport îl vom amenaja în funcţie de posiblităţile pe care le avem la nivel local,” a declarat Costel Tudor, consilierul personal al primarului comunei Ibăneşti.

În comuna Ibăneşti locuiesc aproximativ 1.500 de persoane.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri