Verificări medicale gratuite. Consultaţiile sunt oferite de doi medici, un deputat şi un senator UNPR

Data publicării:
CONTROL BOGDANICI

Persoanele cu vârste de peste 40 de ani vor beneficia de analize oftalmologice gratuite în fiecare zi, în perioada 8-14 martie, în intervalul orar 14-16. Consultațiile vor fi acordate de medicul Camelia Bogdănici, la cabinetul privat de pe bulevardul Ștefan cel Mare, cu ocazia Zilei Mondiale împotriva Glaucomului.

"Este o afecțiune oftalmologică care poate duce la orbire. Este o afecțiune care apare la persoanele de peste 40-50 de ani. Vreau să menționez că există diverse forme de glaucom, dar una din forme, glaucomul cronic, nu are durere, nu are ochi roșu, nu-ți dai seama decât atunci când este extrem de târziu," a explicat Camelia Bogdănici, medic oftalmolog.

Şi la cabinetul parlamentar al medicului Marin Burlea, vor fi oferite consultaţii gratuite, în fiecare sâmbătă și duminică, pentru persoanele vârstnice sau fără posibilități materiale.

"Voi putea să asigur analize, respectiv glicemie, electrocardiogramă, măsurarea tensiunii, ecografie abdominală și prescripții medicale și bineînțeles dietetice," a spus Marin Burlea, medic pediatru.

Campaniile sunt organizate de filiala locală a partidului UNPR. "Se înscrie, dacă vreți, în efortul național de creștere a numărului membrilor de organizație. La nivel național știți că ne propunem ca în vara anului viitor să avem peste un milion de membri," a explicat Gheorghe Emacu, deputat UNPR.

Printre prioritățile partidului se află și realizarea unui program cultural, cu scopul de a ajuta Iașul să obţină titul de Capitală Culturală Europeană.

>

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri