10.000 de cărţi sunt oferite la târgul Gaudeamus din Oradea

Data publicării:
gaudeamus

Cei care trec pragul târgului de carte Gaudeamus au ocazia să studieze oferta a peste 50 de edituri, care au venit cu mii de cărţi.

"Un echilibru, între cartea utilitară, dicţionare, atlase, cărţi de specialitate şi cartea de loisir, de petrecere a timpului liber", spune Vlad Epstein, directorul târgului Gaudeamus.

"Avem cele mai bune cărţi SF din ţară, fantasy. Lumea vrea să cumpere cărţi care să evadeze din cotidian", consideră Vali Lozinschi, reprezentantul unei edituri.

"Este foarte, foarte multă lume, mulţi vizitatori pentru noi este prima ediţie în acest oraş. Este chiar neaşteptat de bine, sunt foarte foarte dornici de carte", a observat Eugenia Mihai, reprezentanta unei edituri.

"Chiar sunt cărţi foarte bune şi merită."

"Acum contează cine le alege şi ce-i place din aceste titluri."

"Avem cărţi care costă şi un leu, discounturi de 70% de 50%, cumperi o carte primeşti două cadou", menţionează Vlad Epstein.

La târg, iubitorii de lectură pot cumpăra şi cărţi pe alte suporturi decât hârtia. La mare căutare sunt best-seller-urile mondiale şi cărţile scrise după jocuri video. Acestea sunt o soluţie pentru cei care vor să treacă de la pasiunea jocurilor la cea a lecturii.

Târgul Gaudeamus va rămâne în Oradea până duminică.

reporter: Bogdan Costea
operator: Constantin Gheorghiţă

editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri