40 de răniţi s-au prezentat la Spitalul din Beiuş, după furtună. Patru sunt internaţi

Data actualizării: Data publicării:
urmari furtuna Beius 170917 (18)

Nu mai puţin de 40 de persoane s-au prezentat aseară şi în cursul nopţii la Spitalul Municipal din Beiuş. Oamenii prezentau diferite răni după ce au fost răniţi în timpul furtunii de duminică după-amiaza. Patru dintre ei sunt şi acum sub supraveghere medicală, iar şapte au fost trimişi la Spitalul Judeţean din Oradea.

Răniţii s-au prezentat la Camera de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal din Beiuş fără a mai apela numărul unic de urgenţe 112. Cei mai mulţi prezentau răni uşoare, pentru care nu a fost nevoie de internare.

„La această oră, în Spitalul Municipal din Beiuş sunt internate patru persoane, care prezintă plăgi, traumatisme cranio-cerebrale şi contuzii. Într-un caz, pacientul a suferit o fractură. Alte şapte persoane au fost trimise la Spitalul Judeţean din Oradea”, a declarat, în această dimineaţă, doctorul Angela Ciuciu, medic specialist, şefa Camerei de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal din Beiuş.

Tot în urma vijeliei,  un bărbat și o femeie, ambii în vârstă de 23 de ani, au fost răniți în timp ce se aflau în Poieni. Femeia a suferit o plagă contuză frontală, iar bărbatul era suspect de fractură de gleznă. Asistați de echipajul de paramedici din Aleșd, cei doi au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Oradea.

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri