FOTBAL. Clinceniul învinge, Luceafărul îşi pierde antrenorul

Data actualizării: Data publicării:
sport luceafarul Oradea Juventus

Luceafărul Oradea a picat restanţa cu Academica Clinceni. Reprogramat în această după-amiază, jocul ce a contat pentru prima etapă a ligii secunde s-a încheiat cu victoria oaspeţilor, scor 2-1, prin golurile semnate de Antohii şi Florin Ilie, autogol. Cum un necaz nu vine niciodată singur, formaţia orădeană a rămas şi fără antrenor după ce Florin Farcaş şi-a anunţat demisia imediat după joc.

Imediat după meci, Florin Farcaş a declarat la microfonul Digi24 Oradea: „Începând de azi nu mai sunt antrenorul echipei Luceafărul. Lăsăm pe alţii, care vor putea să vorbească, să pregătească jocul de sâmbătă.”

Academica Clinceni şi-a arătat intenţia de-a pleca cu toate punctele de la Sînmartin încă din debutul jocului. Venţer nu a nimerit ţinta în minutul 13, pentru ca după jumătate de oră de joc Gojnea să fie oprit prin fault, în careul advers, de Bactăr. Lovitura de penalitate a fost tranformată de Antohii care a stabilit scorul la pauză.

Gazdele au forţat egalarea în mitanul secund, dar Cigan a nimerit bara, în minutul 47. Golul speranţei a venit în cele din urmă tot după un penalti. Cigan a fost faultat în careu, în minutul 80, iar Roşu a trimis de la punctul cu var în stâlpul drept al porţii apărate de Matache, dar Arnăutu, atent, a înscris de la şapte metri pentru 1-1.

Gazdele au trecut pe lângă victorie, în minutul 83, când Roşu a lovit din nou bara. Ocazia Luceafărului a fost răzbunată de Clinceni în minutul 90+2. Lovitura liberă executată de Udrea a fost deviată nefericit de Florin Ilie în proprie poartă şi oaspeţii au plecat cu toate punctele.

 „Mă bucur nespus că am putut să câştig cele trei puncte, cu puţin noroc, trebuie să recunoaştem, la sfârşit, în minutul 92 cred, 93. Dar după aspectul jocului cred eu că meritat", a declarat Mugur Bolohan, antrenorul Academica Clinceni. 

Pentru Luceafărul Oradea înfrângerea cu Clinceni a fost a doua consecutivă din acest sezon, iar sâmbătă va avea parte de o nouă etapă dificilă, acasă, cu Juventus Bucureşti.

Reporter: Nicolae Mihalcea

Operator: Constantin Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri